jobfabriek

Automotive Insiders heeft met JobfabriekAutomotive een collectieve afspraak gemaakt. JobfabriekAutomotive is een platform waarbij werkzoekenden, werkgevers en opleidingsinstituten bij elkaar onder de aandacht worden gebracht. De vacaturesite is uitsluitend toegankelijk voor werkzoekenden, bedrijven en studenten. Dus niet voor werving en selectiebureaus.

Automotive Insiders heeft met Jobfabriek een speciale prijs afgesproken. Op alle verschillende vormen van samenwerking krijgt u 10 % korting. U krijgt dan een eigen bedrijfsprofiel waarmee uw bedrijf zich optimaal kan promoten. Een goede manier om onder de aandacht te komen bij alle werkzoekenden en geïnteresseerden in de automotive branche.


U kunt onder andere:

  • Onbeperkt vacatures/stages plaatsen
  • Zowel landelijk als regionaal adverteren doordat alles gelinkt is aan Google Maps
  • Onbeperkt in de CV database zoeken

JobfabriekAutomotive is het meest veelzijdige platform in de automotive branche. Het tabblad vacatures met alle verschillende zoekopties en het tabblad bedrijven zijn daar goede voorbeelden van. In samenwerking met Automotive Insiders worden de meest toonaangevende bedrijven in de branche ge├»nformeerd.